Wie zijn wij? 

FB_IMG_1534333663599.jpg
Mijn naam is Jessica Lof. In 2013 werden wij, mijn man en ik, verrast met een opvang Dobermann genaamd Roos. Zij was onze 2e rescue Dobermann. Ik werd instant verliefd op Roos en besloot dat we haar een gouden mandje zouden geven in ons eigen huis.

Roos was de druktste Dobermann die ik ooit in huis had gehad en zij moest erg bezig worden gehouden met allerlei hersenwerkjes. Van snoepjes zoeken in de tuin tot het verscheuren van kartonnen dozen. Alles om haar enorme energie kwijt te raken naast natuurlijk de 2 grote wandelingen van 1,5 uur en de 3 korte stops en de trainingsuurtjes. Door steeds op zoek te zijn naar spelletjes voor haar kwam ik de Snuffelmat tegen in allerlei soorten, vormen en van verschillende soorten materialen. Zelf verknipte ik meteen 3 dekentjes en maakte een Snuffelmat voor haar. Het was direct een groot succes! Na 10 minuten snuffelen en 2 handjes brokjes zoeken liep ze tevreden naar haar mand voor een lekker middagdutje. Missie geslaagd!

Het videootje met Roos en haar Snuffelmat werd geplaatst op de tijdlijn en er kwamen meteen enthousiaste reacties van vrienden en kennissen die varieerden van ‘Wat een werk’ tot ‘Wat leuk dat ga ik ook maken!’  Maar na een paar weken wachten kwamen er geen topics van snuffelende hondenvrienden. Na enig onderzoek kwam ik er achter dat men niet wist ‘hoe te beginnen’, ‘welke materialen’, ‘Hoe moet ik knopen’, ‘Hoe lang zijn de stroken?’ en 'Waar haal ik de tijd vandaan' etc. etc.
Na een avondje brainstormen kwamen we uit op het doe-het-zelf pakket Snuffelmat. Deze werden door vrienden en kennissen meteen omarmd en aangeschaft en niet veel later kwamen ook andere onbekende Snuffelende hondenvrienden in beeld ;)

Zo is in maart 2014 de site www.snuffelmat.nl ontstaan!

Inmiddels zijn al meer dan 35.000 honden/katten/minivarkens/knaagdieren blij verrast met een Snuffelmat en kun je ons product vinden bij 150 verkooppunten in binnen- en buitenland!

In het jaar 2016 is hard gewerkt aan de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en vanaf 1 augustus 2016 kun je ook terecht in onze FSD Confectie Snijderij waar we onze eigen stroken snijden maar ook opdrachten uitvoeren voor de textielbranche.
In Medemblik werd het iets te krap en in Mei 2017 zijn we verhuisd naar een ruime werkplaats in De Goorn om in Augustus 2018 voor de laatste keer te verhuizen naar het bijgebouw achter ons huis in Oosterblokker!

jes en roos.jpg

De enige Snuffelmat die je jarenlang kunt gebruiken en kunt wassen in de wasmachine zonder kwaliteitsverlies!

 

Dierenartsen adviseren de Snuffelmat

De Snuffelmat is ideaal om te ontspannen en te gebruiken wanneer de hond moet revalideren na een operatieve ingreep of door artrose/reuma niet veel kan bewegen!


 

© 2014 - 2023 For Smart Dogs: De Snuffelmat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel